Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2010 23:11 - Могъществото на невидимия живот
Автор: ling Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 3015 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.03.2010 23:15


Благодарни сме на Тамара Федотова от град Североморск за сканираната и изпратена на нашия адрес статия ”Могъществото на невидимия живот”. Статията е публикувана през 2003 година в списание “Природа и човек”, и смятаме, че не е изгубила своята актуалност и днес.Надяваме се, че в тази статия, ще намерите  много полезни неща за себе си.

От САЩ ми се обаждат обикновено хора, които се интересуват от работата на талантливи руски учени, които са герои на мои публикации. Но този път ми се обади човек, който поиска сам да разкаже  за своите открития. София Бланк беше емигрирала от Русия в САЩ преди осем години и бе направила поразяващи изследвания, обясняващи много загадъчни неща в човешкия живот. Тя ме помоли да разкажа в Родината за резултатите от нейната работа и да помогна в тези тежки години на жителите на нашата страна.

         - Ръководя Научно-изследователски център на фирмата “Бион” с отдели в Казахстан и САЩ. Нас ни ръководи казахстанския биофизик, професор Виктор Михайлович Инюшин. Основавайки се на кирлиан-фотокамера той създава прибор – плазмограф. В Америка си набавих обикновен кирлианов апарат с един добавъчен детайл, който го прави свръхчувствителен. Този апарат ми позволи да направя удивителни за мен открития.

         Кирлиановската снимка става за части от секундата. Моята камера фиксира не само аурата, но и други енергийни структури: успоредни, пресичащи се с физическия свят форми на живот, които непрекъснато взаимодействат с нас. Обективът ми не е голям, и обикновено фиксирам полето около пръстите. Но и тук може да се видят много странни неща. Винаги съм се интересувала, за сметка на какво става излекуването с молитва, с полагане на ръце, с пламък на свещ и други методи, които се практикуват от древни времена. И кирлиановската снимка показва, че болния човек преди всичко има отворено поле, пробиви в аурата, през които изтича енергията. А когато вярващ чете над болния молитва при горяща свещ, енергията се увеличава, разкъсванията се затварят и човек оздравява.

-    Толкова ли е просто?

-         Това е най-достъпното обяснение. Но в действителност всичко е доста по-сложно,

 кирлиан-снимките показват, че до човешката аура и вътре в нея има огромно количество енергийни структури. Някои от тях са много естетични, приличат на снежинки, цветя, пеперуди, калинки, слончета. Има много птици на снимките. Условно, тези позитивни структури нарекох ангели.

-         Извинявайте, но защо решихте, че те са позитивни?

        - Аз и други специалисти определихме това с биолокационна рамка. След това проверихме и с други прибори, които изключват субективния фактор. По подобен начин определихме, че другите структури имат негативен характер. Даже външния им вид предизвиква неприязън: те се фиксират на снимките като змии, понякога двуглави, различни чудовища или части от техните тела, аморфни същества, които предизвикват неприятни чувства. Условно нарекох тези структури демони.

         Непрекъснато се страхувам, че има неща, които само ми се струват, и постоянно препроверявам. Опасявайки се от самозаблуждения, се обръщам към други хора, които владеят биолокационната рамка. Резултатите при техните тествания бяха аналогични. Разбирам, че това не е окончателно доказателство, а само повод за размисъл и по-нататъшни изследвания – още по-обективни.

        Така например, американският телескоп “Хабъл” направи снимки на космически същества от разредена материя, и астрофизиците ги нарекоха ангели. И аз видях, че те са съвършено идентични на тези структури, които са фиксирани при мен на кирлиан-снимките.

       - Извинявайте, но тези космически обекти (или субекти) са по десет метра в диаметър. А на вашите снимки до аурата на пръстите са фиксирани структури по няколко сантиметра, т.е. хиляди пъти по-малки от космическите ангели. Защо говорите тогава, че са съвършено идентични?

        -Да, но какво са в същността си тези изображения? Имам впечатлението, че ангелите са холограмни, те присъстват там и тук, могат да се появяват на снимките като големи и малки.

           И има неща, които не могат да бъдат тълкувани двояко. Например, изследванията показаха, че свещените религиозни атрибути: христианския Кръст, юдейския Магендовид (звездата на Давид), мюсулманските Звезда и Полумесец – са източници на колосална енергия. Когато биват държани в ръце, се намаляват разкъсванията в аурата, подобрява се здравето.

          А когато човек се моли, до неговата аура се фиксират удивително хармонични, красиви енергийни структури – ангели. Нима молитвите могат да привличат демони?

        - Но по някога те се появяват на вашите снимки. Смятате ли, че кирлиановския апарат показва, как хора биват обсебвани?

  - Кирлиан-снимка подтвърждава, че обсебването и заселването на демонични

 същества във физическото поле на човека са съвършено реални неща. Близо до пръстите или вътре в тях много често се фиксират лица на хора или демонични структури. Даже понякога се виждат просто рогати глави. Представата ни за демоните като за рогати хора  намира подтвърждение на кирлиановите снимки. И което е интересно: демоничните структури се появяват в разкъсаните полета. А ако човек има плътен аурен кръг, то в него отсъстват негативни структури.

        Стана ясно, че молитвите създават около човек плътна преграда от позитивна енергия, която е неприемлива от демоните. Тези вампирни същности не се стремят към плътната аура, тъй като са нужни усилия, за да бъде пробита, а наоколо е пълно с пробити полета, в които може леко да се внедрят. Когато човек не е защитен, той е свободен за проникване и удобен за демонски въздействия.

***

ПЪЛНАТА СТАТИЯ И СНИМКИ ОТ КИРЛИАНОВ АПАРАТ ЩЕ НАМЕРИТЕ НА АДРЕС www.sirius1-bg.net/sirius/buletini/2009/moo/br7_0909.html,




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ling
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 177802
Постинги: 46
Коментари: 37
Гласове: 203
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930